Основен » деца » Jam Synthesizer: Modern Talking (Част 2)

Jam Synthesizer: Modern Talking (Част 2)

деца : Jam Synthesizer: Modern Talking (Част 2)

В първата част на историята за историята на групата разказахме как се е родила и какво е довело до нейното разпадане.

Деветдесетте години бяха характерни за това, че шефовете на звукозаписните компании поканиха музиканти да възобновят дуета си. Но Дитер все още не искаше да чуе за нещо подобно.

Съдържание на статията

  • Върнете се на сцената
    • Така че, когато ще има нещо ново "> Сингли:
    • VHS
    • VCD
    • DVD

Върнете се на сцената

Отново заедно

Но това продължи точно докато нещата вървяха добре с него. Когато финансовото му състояние падна под цокъла, тогава той помисли как да се върне към развитието на златна мина.

Отначало той извика Томас, уж за непринуден разговор. Там той засегна темата за опитите за възраждане на стария дует. Томас реагира доста неясно, казвайки защо някой сега има нужда от тях

Назад за добро се превръща в бестселър. Седмият албум на групата зае второ място в световните класации! Той обаче, както можеше да се очаква, беше добър не толкова от музикална гледна точка, колкото от носталгична. Имаше само четири нови песни, а старите фенове се интересуваха само от новите песни, а не хакнаха до дупките. Въпреки това, Болен винаги се фокусира върху младежката аудитория.

Скоро на Болен е поръчан химнът за Световната купа. Там той успешно се опозори, като буквално се разкъса при първите две мерки от „Последното броене“. Но тъй като според закона само четири изкривени мерки се смятат за плагиатство, от тази гледна точка Дитер беше абсолютно чист и това се отрази на продажбите на CD-та по най-положителен начин.

И така, кога ще има нещо ново?

Носталгията е добра, солидно направена - също, но новата е все по-нова. Затова феновете чакаха следващия албум, за да открият поне изобилие от свежи композиции върху него. Трудността за отбора беше, че беше необходимо да завладее както стари фенове, така и да набере нови. Сингълът „Не си сам“ обаче се справи с това доста успешно.

Музикантите не разбраха веднага, че бизнесът и личният живот трябва да бъдат разделени.

Той продължи почти двадесет седмици в европейската класация. Въпреки че, кой знае, може би наистина всичко беше въпрос на доброто старо чувство на привързаност на феновете към тяхната собствена младост, а поклонниците наистина се интересуваха от музиката на динозаврите на предците. Не предците на динозаврите - това е на Бийтълс, а именно на идолите на техните родители.

И тогава всичко мина по такъв изкълчен начин, че няма желание да се описва подробно. И всичко това, защото музикантите разбраха, че въпреки всичко бизнесът и личният живот трябва да бъдат разделени. Така те продължиха пет години. Може да се каже дори по-дълго от първия път. Дитер отново каза, че е време да покрием пейката и че по-нататък той и Томас ще преминат през живота по различни начини.

Дискография:

  • 1986 - The компактен Колекция ( Хонг Конг )
  • 1987 - The Singles колекция
  • 1987 - The модерен Говорейки история
  • 1988 - Best of
  • 1988 - Най-доброто от модерното говорене (# 16 Германия )
  • 1988 - Ти си сърцето ми, ти си моята душа
  • 1988 - Романтични сънища
  • 1988 - Микс от най-големи хитове (публикуван в Испания (# 11) и Бразилия, рядкост)
  • 1988 - Албумът Макси
  • 1989 г. - Здравей
  • 1989 г. - Най-големите хитове на съвременното говорене
  • 1991 г. - Колекцията
  • 1991 г. - Можете да спечелите, ако искате
  • 1997 - Cristal Collection (Франция)
  • 1998 - Modern Talking Medley (микс за Австралия )
  • 1999 - Ти си моето сърце, ти си моята душа
  • 2000 - Фен клуб от Томас Андерс CD 2000
  • 2000 г. - Grandes Éxitos (Венецуела)
  • 2001 - Фен клуб от Томас Андерс CD 2001
  • 2001 - Избрани сингли '85 -'98 (10CDBox)
  • 2001 - The Best Best Of (# 96 Унгария, # 2 Естония , # 7 Русия )
  • 2002 - Най-доброто от модерното говорене (2CD) (# 14 Франция )
  • 2002 - Les Essentiels
  • 2002 - Златните години (3xCD)
  • 2002 - Все още имаме мечти (най-големите любовни балади на съвременното говорене)
  • 2003 г. - Нека да говорим! ... Най-доброто от модерното говорене (2CD)
  • 2003 - Финалният албум (BMG) (# 3 Германия, # 1 Южна Африка, # 2 Малта, # 14 Европа)
  • 2003 - Най-големите хитове (Южна Корея) (# 18 Южна Корея )
  • 2004 г. - Nur Das Beste
  • 2004 г. - GWIAZDY XX WIEKU (# 43 Полша )
  • 2005 - Best Of The Best
  • 2005 - The Best Of (Дания)
  • 2007 - Назад за добро / Америка + бонуси (2CD) (Хонг Конг)
  • 2007 - Goldstücke - Die Größten Hits & Erfolge)
  • 2007 - Албум на Remix (Best Of The Best)
  • 2007 - Хитовете (2 CD)
  • 2008 г. - В 1 модерно говорене (2 CD)
  • 2008 - Всичко най-доброто - окончателната колекция (3 CD)
  • 2008 г. - Колекция на хитове
  • 2009 г. - Flashback - I Grande Successi Originali (Италия)
  • 2009 г. - Колекция стоманени кутии - най-големи хитове
  • 2010 - 25 години диско-поп (# 17 Германия , # 10 Австрия , # 89 Полша )
  • 2010 г. - Modern Talking & Blue System - Das Nummer 1. Album!
  • 2010 г. - Сърце и душа

сингли:

  • 1984 г. „Ти си моето сърце, ти си моята душа“ (№1 Германия, №1 Белгия, №1 Дания, №1 Италия, №1 Испания, №1 Гърция, №1 Турция, №1 Израел, №1 Австрия, # 1 Швейцария, # 1 Финландия, # 1 Португалия, # 1 Ливан, # 2 Южна Африка, # 3 Франция, # 3 Швеция, # 3 Норвегия, # 15 Япония, # 56 Обединеното кралство) (8 милиона продажби)
  • 1985 г. "Можете да спечелите, ако искате" (# 1 Германия, # 1 Австрия, # 1 Белгия, # 1 Турция, # 1 Израел, # 2 Швейцария, # 2 Португалия, # 3 Дания, # 5 Финландия, # 6 Швеция, # 6 Холандия, # 8 Франция, # 10 Южна Африка, # 70 Обединеното кралство)
  • 1985 "Чери, леди Чери" (# 1 Германия, # 1 Хонг Конг, # 1 Гърция, # 1 Турция, # 1 Израел, # 1 Австрия, # 4 Португалия, # 7 Италия, # 10 Холандия, # 15 Южна Африка, # 44 Япония)
  • 1985 „Ти си дамата на сърцето ми“ (публикувана сингъл само в Южна Африка)
  • 1986 Брат Луи (# 1 Германия, # 1 Швеция, # 1 Испания, # 1 Чили, # 1 Гърция, # 1 Турция, # 1 Израел, # 1 Южна Африка, # 2 Ирландия, # 4 Обединеното кралство, # 10 Португалия, # 5 Италия, # 15 Мексико, # 16 Холандия, # 34 Канада)
  • 1986 г. "Атлантида се обажда (SOS за любов)" (# 1 Германия, # 1 Белгия, # 1 Турция, # 1 Израел, # 2 Австрия, # 2 Испания, # 3 Швейцария, # 6 Холандия, # 14 Южна Африка, # 55 Обединено кралство)
  • 1986 г. "Кадилакът на Джеронимо" (# 3 Германия, # 1 Испания, # 1 Турция, # 1 Израел, # 4 Южна Африка, # 23 Италия, # 25 Египет, # 36 Холандия)
  • 1986 "Дай ми мир на земята" (# 29 Германия , # 7 Белгия , # 28 Австрия )
  • 1986 Lonely Tears In Chinatown (# 9 Испания, сингъл издаден само в Испания)
  • 1987 "Jet Airliner" (# 7 Германия, # 1 Турция, # 16 ЮАР, # 3 Испания, # 36 Холандия)
  • 1987 г. "След 100 години" (# 30 Германия, # 1 Турция, # 4 Испания, # 18 Южна Африка)
  • 1987 г. „Не се безпокойте“ (сингъл пуснат само в Испания, №25 Испания)
  • 1987 г. "Ти и аз" (публикувана само в Южна Африка)
  • 1988 „Locomotion Tango” (единичен издаден само в Дания)
  • 1998 г. "Ти си моето сърце, ти си моята душа '98" (# 2 Германия, # 1 Перу, # 1 Албания, # 1 Хърватия, # 1 Турция, # 2 Ливан, # 8 Ирландия, # 17 Хонконг)
  • 1998 "Brother Louie '98" (# 16 Германия, # 1 Аржентина, # 1 Чили, # 1 Турция, # 2 Франция, # 12 Европа)
  • 1998 г. "Cheri Cheri Lady '98" (# 1 Аржентина \ Air Play Chart, # 20 Хонконг \ Air Air Chart)
  • 1998 г. "Space Mix '98 - Ние поемаме шанса" (# 19 Аржентина, # 14 Франция, # 15 Гърция, # 4 Унгария, # 56 Европа)
  • 1999 г. "Brother Louie '99" (промо сингъл, издаден за Великобритания, достига 5-то място в класацията на UK Dance)
  • 1999 „Не си сам“ (# 7 Германия, # 1 Перу, # 5 Испания, # 4 Ливан, # 5 Аржентина, # 13 Франция, # 10 Япония \ Airplay Top 100, # 15 Швеция, # 36 Бразилия)
  • 1999 "Tearin 'Up My Heart / You are not Alone" (NSYNC / Modern Talking) ( промо сингъл макси за Мексико )
  • 1999 „Секси любовник“ (# 16 Германия, # 9 Финландия, # 9 Унгария, # 13 Ливан, # 20 Аржентина, # 25 Швеция)
  • 2000 г. „Китай в очите й“ (№ 8 Германия, № 3 в Естония, № 6 в Испания, № 7 в Унгария, # 1 Молдова, № 15 Ливан, № 26 Швеция)
  • 2000 г. „Не ми отнема сърцето“ (# 1 Русия, № 41 Германия, # 8 Унгария, # 18 Латвия, # 18 Молдова, # 20 в Естония)
  • 2001 „Спечелете състезанието“ (# 5 Германия, # 1 Румъния, # 3 Унгария, # 11 Естония, # 16 Аржентина, # 36 Швеция, # 47 Швейцария, # 54 Австрия, песента достигна №1 на казахстанския канал Европа + и # 2 на MUZ-TV Русия)
  • 2001 г. "Последен изход в Бруклин" (# 37 Германия, # 2 Естония, # 7 Русия)
  • 2002 „Готов за победата“ (# 7 Германия, # 3 Унгария, # 9 Русия, № 11 Испания, # 13 Южна Корея)
  • 2002 г. "Жулиета" (# 25 Германия, # 3 Украйна, # 3 Унгария, # 4 Парагвай, # 10 Русия)
  • 2003 г. „Телевизия прави суперзвездата“ (# 2 Германия, №4 Русия, # 11 Европейска единична карта)

VHS

  • 1986 The Video (WEA Music)

VCD

  • 2003 Нека да говорим! ... Best of Modern Talking VCD (BMG Music Taiwan Inc) (Тайван , промо )
  • Финалният албум за 2003 г. - The Ultimate (BMG Music (Малайзия) Sdn Bhd) (Малайзия )
  • Супер най-добри хитове през 2007 г. (Sony BMG Music Entertainment) (Малайзия )

DVD

  • Финалният албум на 2003 г. - The Ultimate DVD (Hansa Records)

Препоръчано
Оставете Коментар